Neler yeni

Soru Telc B2 Çıkmış Sorular Güncel Mi

Soruoneki

ahmetyusufc

Kurucu
Moderatör
Vip Üye
Çalışkan
Kursiyer
Arkadaşlar çıkmış sınav soruları güncel mi?
Merhaba Telc B2 çıkmış soruları medya ve sosyal medyada birçok yerde var olmasının temel sebebi soruların güncellenmeden yıllardır tekrar ediyor olması. Yakın tarihte Telc sınav merkezi tarafından soruların güncelleneceği söyleniyor yalnız bunun ne zaman olacağına dair kimsenin bir fikri yok. Ancak B2 seviyesinde dil biliyorsanız benzer konulara dahi çalışsanız sınavı geçeceğinizden emin olabilirsiniz.

elifsgules

Çalışkan
Aktif Üye
Üye
Merhaba Telc B2 çıkmış soruları medya ve sosyal medyada birçok yerde var olmasının temel sebebi soruların güncellenmeden yıllardır tekrar ediyor olması. Yakın tarihte Telc sınav merkezi tarafından soruların güncelleneceği söyleniyor yalnız bunun ne zaman olacağına dair kimsenin bir fikri yok. Ancak B2 seviyesinde dil biliyorsanız benzer konulara dahi çalışsanız sınavı geçeceğinizden emin olabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim

elifsgules

Çalışkan
Aktif Üye
Üye
Peki ne zaman açıklama yapıldı? Güncellenecegi ile ilgili. Birde cevap anahtarı var mı ben doğru mu yapıyorum yanlış mı yapiyorum kontrol etmek istiyorum

gmzg

Aktif Üye
Üye
Basel mzarzaa denilen YouTube kanalında da bazı çıkmışlar var ama 2020 falan . Bu sorulardan farklı . Buraya koyulanlar.son sorulanlar mi acaba ?

ahmetyusufc

Kurucu
Moderatör
Vip Üye
Çalışkan
Kursiyer
Ben hâlâ içeriklere ulaşamadım telcb2 lazım ?

Şuan ulaşabildiniz mi?

Almanca Restourant ve cafelerde kullanabileceğiniz kelime ve cümleleri sizler için derledik ve kelime kartları oyunu ile sürekli pratik yapabileceğiniz. bir oyun hazırladık. İsminizi yazın ve arkadaşlarınızla yarışmaya başlayın.

Çok teşekkür ederim

Peki ne zaman açıklama yapıldı? Güncellenecegi ile ilgili. Birde cevap anahtarı var mı ben doğru mu yapıyorum yanlış mı yapiyorum kontrol etmek istiyorum

Merhaba, çıkmış sorulara nasıl ulaştınız acaba görüntüleyemiyorum ben.

Basel mzarzaa denilen YouTube kanalında da bazı çıkmışlar var ama 2020 falan . Bu sorulardan farklı . Buraya koyulanlar.son sorulanlar mi acaba ?
Merhaba sinavlarinizda çıkan konuları konu altına paylaşarak sizler gibi sınav a çalışanlara destek olabilir çıkmış soruların konularını konudan teyit edebilirsiniz.

Dilara

Aktif Üye
Üye
BERUF B2 TELC soruları da var mı acaba bulamadım da?

special

Çalışkan
Aktif Üye
Üye
telc b2 digital sınavlar yaygınlaşmaya başladı. bu sınavlardada aynı standart sorular mı oluyor acaba tecrübesi olan varmıdır.hangisi daha mantıklıdır.

mertderlehrer

Aktif Üye
Üye
selamlar arkadaşlar telc çıkmış soru meselesi heryerde konuşuluyor ama bu iş yasal değilmiş yani bu telc soruları sızdırıluyormuş bilginiz olsun ama ösym gibi yayınlasaydı telc sıkıntı yok
Ama telc izin vermiyor soruların yayınlanmasına