Neler yeni

Genel Ben gulissu. Benim Almanya Sürecim

Üst konunun geneli ile alakalı konu açarken kullanılır

gulissu

Çalışkan
Üye

Kullanıcı Adınız gulissu

merhaba

Almanca Dil Seviyeniz a1 çalışmaya başladım b2 seviyesine gelmek istiyorum

Almancayı nerede ve nasıl öğrendiniz? internetteki kaynaklardan yararlanarak öğrenmeye başladım

Kelime Öğrenme Tekniğiniz günde 20 tane telc listelerindeki kelimeleri örnek cümle kullanımı ile beraber ezberliyorum

Ne kadar süredir Almanca öğreniyorsunuz yeni başladım

Mesleğiniz nedir? hemşire

Denklik aldınız mı? Hangi eyalet? Ne kadar sürdü? denklik evraklarını toplamaya başladım şirketle çalışıyorum yönlendirdikleri eyalete başvuru yapacağım

Öneri ve Tavsiyeler disiplininiz motivasyonunuzdan önce gelmeli

MorgenStern

Aktif Üye
Üye
Almancayı öğrenme sürecin gerçekten heyecan verici görünüyor. A1 seviyesinden B2 seviyesine geçmek için düzenli çalışma ve doğru kaynaklar seçmek çok önemli. Benim önerim, dil öğrenimini destekleyen uygulamalardan ve online kurslardan yararlanmaya devam etmen. Ayrıca, dil değişim platformlarıyla pratik yaparak konuşma becerilerini geliştirebilirsin.

Kelime öğrenme tekniğin de oldukça etkili. Günde 20 kelime belirleyip örnek cümlelerle çalışmak, kalıcılığı artırır. Hemşirelik mesleğinde denklik sürecine gelince, bu oldukça detaylı bir süreç olabilir ama sabırlı olman önemli. Başvuru yaptığın eyaletin gereksinimlerini iyi araştırmanı öneririm. Başarılar dilerim!