Fizyoterapist07 27 Kas 2025 B1 telc sınav sorularına ihtiyacım var erişim sağlayamıyorum bi kontrol edermisiniz lütfen
E E elekberoglu 29 Mar 2024 Merhaba.Ben konu açdım ama aktif üye olmadım.B1 çıkmış soruları inceleyecektim
E E elekberoglu 29 Mar 2024 Merhaba.Ben konu açdım ama aktif üye olmadım.B1 çıkmış soruları inceleyecektim
Meinleon 6 Mar 2024 Yarın telc a1 sınavım var çıkmış sorulara ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
Meinleon 6 Mar 2024 Yarın telc a1 sınavım var çıkmış sorularınza ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
Meinleon 6 Mar 2024 Yarın telc a1 sınavım var çıkmış sorularınza ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz
OzzyBoo 26 Şub 2024 iyi günler telc a1 mektupları linkine tıklayınca google drive erişim yasapı veriyor ama link yenilenir mi acaba ?Şimdiden teşekkürler
iyi günler telc a1 mektupları linkine tıklayınca google drive erişim yasapı veriyor ama link yenilenir mi acaba ?Şimdiden teşekkürler
OzzyBoo 26 Şub 2024 iyi günler telc a1 mektupları linkine tıklayınca google drive erişim yasapı veriyor ama link yenilenir mi acaba ?Şimdiden teşekkürler
iyi günler telc a1 mektupları linkine tıklayınca google drive erişim yasapı veriyor ama link yenilenir mi acaba ?Şimdiden teşekkürler
Y Y yusufcem 18 Şub 2024 merhaba kolay gelsin , içerikleri yeni üye olduğum için sanırsam görüntüleyemiyorum yardımcı olabilir misiniz rica etsem
merhaba kolay gelsin , içerikleri yeni üye olduğum için sanırsam görüntüleyemiyorum yardımcı olabilir misiniz rica etsem
U U Ugur 11 Şub 2024 merhaba ahmet bey telc A1 çıkmış sınav sorularına ihtizacım var zardımcı olursanız sevirim